Om meg

Jeg en ung (fortsatt) kjemiker og engasjert borger som for tiden bor sammen med min kjæreste i Bielefeld, Tyskland. Jeg har studert kjemi i Norge og i Tyskland, og jobber nå som doktorand (PhD-stipendiat) ved universitetet i Bielefeld. Mitt forskningsfelt er super-oppløsnings-fluorescensmikroskopi, mer spesifikt en teknikk som kalles (direct) Stochastic Optical Reconstruction Microscopy (dSTORM).

På fritiden driver jeg med mye rart, men hovedsaklig musikk, sport og politikk.

Det er viktig å holde seg i form, men man behøver ikke å gå på treningsstudio for å få trening. Når jeg får for mye energi til overs bærer det ut på lange løpeturer i skogen, ofte sammen med løpegruppa ved universitetet. Jeg er en overbevist minimalist-løper, så alltid i sko med svært tynne såler.

Jeg har vært aktiv i Miljøpartiet De Grønne (MDG)Grønn Ungdom (GU) og Grønne Studenter (GS) siden sommeren 2010, da jeg ble med på sommerleir i GU og traff mange meningsfeller. Siden har jeg vært litt ymse styre-fyll og har skrevet en del tekster for dem. Et par landsmøter med både GU og MDG har det også blitt. For tiden holder jeg ingen verv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *