om meg

Jeg en ung vitenskapsstudent og engasjert borger som for tiden bor sammen med min kjæreste i Bielefeld, Tyskland. Jeg holder en bachelorgrad i kjemi ved Universitetet i Oslo (UiO), var et år utvekslingsstudent ved Universität Hamburg (2012-2013), og har litt erfaring som sommerstudent ved Forsvarets Forskningsinstitutt (FFI) i 2012. Siden april 2014 studerer jeg til master i kjemi ved universitet her i Bielefeld.

På fritiden driver jeg med mye rart, men hovedsaklig musikk, sport og politikk. Jeg er med i Studentorchesteret Biørneblæs som er studentorkesteret ved det Matematisk naturvitenskaplige fakultet ved UiO. Høsten 2013 var jeg Musichalsk Læder (dirigent) for orkesteret. Hvem som helst kan bli med og spille. Biørneblæs opprettholder den musikalske kulturen ved universitetet, og er halvkjente for sine årlige forsøk i å kuppe barnetoget på 17. mai.

Det er viktig å holde seg i form, men man behøver ikke å gå på treningsstudio for å få trening. Når jeg får for mye energi til overs bærer det ut på lange løpeturer i skogen, ofte sammen med løpegruppa ved universitetet.

Jeg har vært aktiv i Miljøpartiet De Grønne (MDG)Grønn Ungdom (GU) og Grønne Studenter (GS) siden sommeren 2010, da jeg ble med på sommerleir i GU og traff mange meningsfeller. Siden har jeg vært litt ymse styre-fyll og har skrevet en del tekster for dem. Et par landsmøter med både GU og MDG har det også blitt. For tiden holder jeg ingen verv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *